fles laten bedrukken Geheimen

De DOPPER drinkfles is bedoeld een ieder welke een positieve bijdrage wenst te afleveren aan ons milieu en SIMAVI wenst te helpen. Ons vast bedrag wordt namelijk ieder fles gedoneerd met SIMAVI die hiermee waterprojecten in ontwikkelingslanden ondersteund.

HEMA vervaardigd gebruik betreffende cookies en daarmee vergelijkbare methodes om je ons uitstekende bezoekerservaring te leveren, teneinde je relevante advertenties te bieden en teneinde je surfgedrag te meten. Betreffende deze cookies mogen HEMA en betreffende HEMA samenwerkende derden je internetgedrag in die webwinkel volgen.

Wensen zijn je ons collega, kameraad, liefdesrelatie of familielid verrassen met bubbels? Geef vervolgens ons lekkere fles Baron Fuenté champagne in een luxe kist bedrukt met je persoonlijk foto, logo en/of tekst cadeau!

Vind je dit verder essentieel teneinde een leuk huwelijkscadeau te geven? Dat is logisch aangezien het huwelijk kan zijn beslist ons enorm serieuze gebeurtenis. Ga ook op speurtocht naar een zo leuk als mogelijk huwelijkscadeau! Je kunt dit vinden waar je wilt.

- Bij deze dag sta ik even stil omdat ik jouw met heel mijn hart het allerbeste wensen verlangen is. (Wijnfles met eigen etiket tekst tips)

Karakter: Moët & Chandon kan zijn wereldwijd de meest verkochte en bekendste champagne. De Brut Impérial heeft een neus aangaande lindebloesem, brooddeeg en toast. De smaak is lekker, levendig, romig en zacht.

Een tijdloos maar iedere keer origineel en persoonlijk cadeau kan zijn ons ketting betreffende ons strekking. Denk hierbij aan een hangertje daar waar jouw wat in laat graveren. In het hangertje

U kan er allicht iets anders dan mineraalwater in doen. De Tony Chocolonely / Handsoff My Chocolate chocoladereep smaakt hemels en is heel wat te aangenaam om te delen, behalve betreffende jezelf vervolgens. Dit geschenk wordt verpakt in ons opwindend geschenkdoosje ofwel tasje.

Wegens veel boven config.specification.maxAmount produceren wij gaarne ons prijsopgave op maat. De verkoopprijs is voordeliger bij hogere aantallen. Klik hier voor een offerte op maat

Heeft u dan ook toch alsnog vragen? Vervolgens kan u iedere keer een momentje telefoneren ofwel e-mailen met de DTP-er. Hij helpt u graag vooruit.

Geef nu ons heerlijke wijnfles cadeau betreffende een persoonlijk etiket erop! Nu alleen te maken betreffende een hete afbeelding, tekst of bedrijfslogo!

Mochten we iets tegenkomen het niet voldoet, dan laten wij dit iedere keer begrijpen voordat wij kunnen drukken. U kan het vervolgens alsnog een momentje aanpassen. Korte wijzigen mogen wij doorgaans fles laten bedrukken GRATIS vanwege u dan ook doorvoeren.

Alang eens gedacht teneinde een mooie antieke foto om te zetten tot een digitale foto en deze laten bedrukken op ons bepaald product, denk een een mok met foto, ons tegeltje met foto, ofwel iemand anders mooi fotocadeau? Bezoek een allerleukste cadeaus op die website en maak ons cadeau persoonlijk!

Ons fles champagne met persoonlijk foto en tekst is leuk indien origineel verjaardagscadeau, ofwel als bijzonder jubileum cadeau. Ben je op zoek tot een huwelijkscadeau? Verras dit bruidspaar dan betreffende een fraai champagnepakket.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “fles laten bedrukken Geheimen”

Leave a Reply

Gravatar